Bekercross 2014

09-04-2014 | Op zaterdag 26 april 2014 organiseert MX Team ‘Vol gas voor zieke kids’ de eerste open bekerwedstrijd. Een bekerwedstrijd met voorop de gedachte om zieke kinderen meer slagkracht te geven zich tegen hun ziekte te wapenen!

Het MX Team bestaat uit rijders die op deze manier aandacht vragen voor ernstig zieke kinderen. Visie van het team is dat zieke kinderen ook ‘gewoon’ mee moeten kunnen doen, met alles wat kinderen bezighoudt. De stichting heeft bijvoorbeeld een eigen kinderambulance met een ligrolstoel. Ouders kunnen deze gebruiken als zij nog leuke dingen willen ondernemen met hun (terminaal) zieke kind, maar dit niet kunnen realiseren omdat het kind bedlegerig is.

Iedereen met een 65 of 85cc en een geldige licentie heten wij van harte welkom in Halle. Wil jij ook vol gas gaan om zo zieke kinderen te ondersteunen? En wil je een spannende wedstrijd op een geweldige mooie baan, waar ook nog eens leuke prijzen te winnen zijn? Meld je dan snel aan! Dankzij de steun van halmac kunnen we naast een toplocatie, en super mooie baan ook de nodige spanning creeren deze dag!

Het inschrijfformulier staat op de website www.volgasvoorziekekids.nl. De kosten voor deze dag zijn 20 euro en de opbrengst wordt besteed aan betere zorg voor zieke kinderen.

Heb je zin om deel te nemen aarzel dus geen seconde en schrijf in!!!

Bron: www.motorcrossnieuws.com