Nederlanders overheersen op ADAC Veldhoven

13-04-2014 | Zaterdag 12 april was het dan eindelijk zover. De eerste ADAC wedstrijden begonnen. Het Duitse seizoen begon in Nederland op het circuit in Veldhoven.

De dag begon mistig en op de baan was er nauwelijks zicht. Gelukkig begon de zon al snel te schijnen en trok de mist op. Snel inschrijven en klaarmaken voor de training. ADAC heeft eerst een vrije training dan een tijdtraining en altijd een verkenningsronde voor de manches. Tussen de vrije training en de tijdtraining door is er een rennersbespreking. Hier werd het wedstrijdreglement nog eens goed uitgelegd.

Iedereen had een goeie trainingstijd. Ook in de eerste en tweede manche werd er lekker doorgereden door de Nederlanders en door ons team. Eindresultaat was dat vier van de vijf Nederlanders op het podium stonden. En dan ook nog eens drie leden (Ilja 3e, Ruben 5e en Calvin 4e) van het team!!!

Wederom een super gezellige dag afgesloten met goed resultaat.