Tweede clubwedstrijd MACL voor Ticho

16-04-2014 | Zaterdag 12 april had ik mijn tweede clubwedstrijd bij de MACL.

De eerste manche was ik als tweede door de bocht en kwam dus goed weg. De eerste paar rondjes kon ik mijn ritme niet echt vinden en werd ik ingehaald door de nummers 2, 3 en 4. De vijfde man kwam dichtbij, maar ik vond mijn ritme uiteindelijk en reed naar de vierde man.

Met nog twee ronden te gaan zat ik achter de derde man, maar kwam er niet langs. Ik finishte als vierde.

De tweede manche was ik wederom als tweede door de bocht en nu ging het super.

Boris Blanken kwam voorbij, maar ik bleef hem bij en kon hem uiteindelijk na een val inhalen. Boris kwam terug en samen hadden hij en ik een mooie strijd.

Uiteindelijk kwam ik de tweede manche als vierde over de streep.

Tevreden sloot ik de clubwedstrijd af.

Tekst: Ticho Eringfeld / Foto’s: Moniek Eringfeld