Eerste bekercross een feit

26-04-2014 | De eerste bekercross van ‘Vol gas voor zieke kids’ is een feit. Wat een mooie dag vandaag en wat een opkomst van rijders die het allemaal belangrijk vinden dat zieke kinderen ook gewoon mee moeten kunnen doen in alles wat gezonde kinderen ook kunnen.

We willen alle rijders bedanken die de hele dag sportief en vol overgave hebben gereden. Toppers zijn jullie!!

Daarnaast willen we speciaal de MON bedanken voor het sponsoren van de transponders, Marcel voor het geweldige omroepen, RTV Slingeland voor de reportage die vanaf dinsdag te zien is op RTV Slingeland, Peter bedankt voor je always amazing photos, Hans van MX Boost voor de heerlijke Boost, Sven van jewebmaster.nl voor de posters en het maken van de deelnemerslijsten, Ralph voor de organisatie en uiteraard dank aan alle vrijwilligers van de HALMAC die van vandaag een geweldig geslaagde dag hebben gemaakt.

Trots op iedereen. Bedankt!!

Enkele foto’s van het ‘Vol Gas voor Zieke Kids’ Bekercross Halle 26 april 2014, met wederom goede resultaten behaald door de team leden… super gereden jongens…