Jarno Acke #11

Ik ben Jarno Acke en geboren op 12-03-2004. Ik woon in Middelharnis (Zuid-Holland).

Voor mijn tweede verjaardag heb ik een kleine quad gehad, mijn passie voor motors was toen al heel groot.
Mijn vader beloofde mij als ik zonder zijwielen kon fietsen zou ik een echte motor krijgen. Dit was al snel voor elkaar. Ik kreeg een KTM 50cc mini adventure.

Ik zat vaak en graag op mijn motor, ik was verkocht aan de motocross.
Helaas moest ik voor de wedstrijden 5 jaar zijn, dus moest wachten tot mijn 5de verjaardag. Toen werd het toch serieus en kreeg ik een KTM 50 cc senior.

4 Weken voor mijn 5de verjaardag heb ik mijn eerste wedstrijd gereden op Gouda, Mcc Holland. Daar werd ik het tweede jaar clubkampioen in de 50 cc.
In dat jaar werd ik ook Open Zeeuws Kampioen in de 50 cc.

Het jaar daarna ging het goed in het NK bij de 50 cc en behaalde zelfs een 3 de plaats in het NK in Delfzijl .
Helaas brak ik half in het seizoen mijn bovenarm en kon 4 maanden niet rijden.
Daarna zijn we overgestapt naar de 65 cc kl.wl. en dit ging ook niet onverdienstelijk en heb dat jaar leuke wedstrijden gereden en ook wel wat prijzen gewonnen.
Waaronder 2de in het Open Zeeuws Kampioenschap.

Afgelopen jaar hebben we een aantal KNMV en 2 MON wedstrijden gereden en ben bij de MON 2 keer in de top 5 geëindigd . En bij de Open Zeeuws Kampioenschappen 1ste.
Ook rij ik graag de indoor crosswedstrijden .Heb daar met de 50 cc al eens een 3de plaats weten te bemachtigen in Hardenberg en een 5de plaats in Goes.
Dit jaar rij ik ook weer de indoors in Schijndel en Goes.

Aankomend seizoen rij ik op de 65 cc gr.wl.,bij de KNMV, MON, een paar ADAC wedstrijden en regelmatig op de verschillende banen in Zeeland.

Ik ben heel blij en trots dat ik voor de geweldige stichting kinderthuiszorg mag rijden en dat we op deze manier iets kunnen doen voor de zieke kinderen.

Groetjes Jarno Acke #11 met VOL GAS VOOR ZIEKE KIDS!

< De rijders