Gabriël Kasten #345

Gabriël Kasten, geboren 14-11-2000, alias Beastyboy

Sinds 3 jaar doe ik aan motorcross en ik was negen jaar oud toen ik begon met rijden. Ik ben begonnen op een Honda 85 cc die we op marktplaats hadden gekocht. Zoals iedereen begon ik op de kinderbaan en na de opstapdag bij de MACL in Lichtenvoorde ging ik ook de grote baan op.

Na 2 jaar ben ik van Honda overgestapt naar een Yamaha en heb daarmee clubwedstrijden en streekwedstrijden gereden. Ik haalde hier voor het eerst bekers binnen.

In 2012 zijn we op zoek gegaan naar een nieuw motormerk en we kwamen uit op het merk TM van Italiaanse bodem. Deze nieuwe ontwikkelde crossmotor heb ik in het voorjaar 2013 getest in Spanje en leerde daar ook hoe fijn ik het vind om op harde banen te rijden.

Ik rij inmiddels met veel plezier op mijn derde TM en samen zorgden we dit jaar voor een 1e plaats op de streekwedstrijden. Ook mocht ik meedoen met de Zwarte Cross en dat was helemaal gaaf om mee te maken, met zoveel mensen langs de kant.

De jongens in het team zijn echt mijn maten. Op de baan concurrenten en naast de baan vrienden. In 2014 ga ik me vol inzetten voor ons team en natuurlijk ook om aandacht te vragen voor het goede doel: De zorg voor ernstig zieke kinderen verbeteren.

We gaan in 2014 meedoen aan de ADAC NRW Cup, UMX en streekwedstrijden en hopelijk ook aan onze eigen CUP!

Dus veel leuke vooruitzichten met een super gezellig team en ik zeg dus: VOL GAS VOOR ZIEKE KIDS!

Website: www.gabrielkasten.nl

De rijders