Sasha Rutten #4

Hoi , ik ben Sasha Rutten alias Sas.

Ik kreeg mijn eerste motortje van mijn oma toen ik 6 jaar was, we hadden toen een vader/zoon cross in België want daar reed mijn pap toen.

Ik was natuurlijk direct verkocht aan het crossen , maar op dat moment deed ik nog voetballen maar wilde daarna alleen maar crossen.
Na een jaar trainen zijn we toen begonnen aan de wedstrijden bij de VBM in België, dat was toen gemakkelijk want ik reed op zaterdag en pap op zondag.
Daar hebben we toen een jaar gereden en toen zijn we overgestapt naar de district-zuid wedstrijden waar ik 1 jaar op een Kawasaki kleine wielen heb gereden.

In 2012 hebben we toen een KTM gekocht en zijn we grote wielen gaan rijden, dat ging steeds beter en toen heb ik op het einde van het jaar de beslissing genomen om in 2013 bij de KNMV 65 grote wielen te gaan rijden.
We gingen er naar toe zonder verwachtingen, maar het rijden ging zo goed dat ik geregeld top 10 heb gereden en dat vond ik natuurlijk geweldig.

Voor 2014 rij ik in dezelfde klasse bij de KNMV, we gaan ook nog enkele wedstijden rijden bij de NRW cup .

Verder zijn we erg blij dat we in dit team mogen zitten, en vooral dat we iets voor zieke kinderen kunnen betekenen. Want ik moet er niet aan denken dat ik ziek werd en niet meer kon crossen.

Dus. VOL GAS VOOR ZIEKE KIDS.

Gr Sasha #4

Website: www.sashaenilja.nl

< De rijders