Ruben Koskamp #354

Mijn naam is Ruben Koskamp en geboren op 25-06-2000.

Ik heb 1 passie in mijn leven en dat is de motorcross. Omdat mijn vader ook croste, was ik al vroeg besmet met het motorcrossvirus. Toen ik 5 jaar was kreeg ik een Honda QR 50 cc automaat. In 1e instantie reed ik alleen bij de Halmac Halle op de jeugdbaan . Omdat het rijden steeds beter ging kwam er al snel een KTM 50 cc en gingen we ook naar diverse clubs in de buurt om daar te trainen en club wedstrijden te rijden. Na de 50 cc kwam er al snel een 65 cc KTM en moest er worden geschakeld. Vanaf toen gingen we ook de streekwedstrijden rijden. Na een heel leuk seizoen 65cc kleine wielen ging ik naar de 65cc grote wielen en gingen we ook de UMX wedstrijden er bij pakken.

Samen met mijn vader gingen we, toen ik eenmaal 85 cc reed, ook nog wel eens enkele 2 of 3 uurs wedstrijden rijden om elkaar nog eens even lekker uit te dagen.

Inmiddels rijd ik na een seizoen kleine wielen nu voor het tweede seizoen 85 cc grote wielen. Ik zal aankomend seizoen diverse clubwedstrijden, streekwedstrijden en UMX wedstrijden rijden. Na verschillende successen behaald te hebben en om wat meer ervaring op verschillende banen te krijgen, ga ik aankomend seizoen ook de Adac NRW cup rijden.

Samen met mijn vrienden in het team: vol gas voor zieke kids, hoop ik op een mooi en succesvol seizoen, waarbij wij wat kunnen betekenen voor zieke kinderen. Ik vind het belangrijk dat ook zij bij hun favoriete sport betrokken kunnen zijn. Ik ben dan ook super trots dat ik voor dit team mag rijden en zal mij hier dan ook volledig voor inzetten.

Ik hoop jullie allemaal gauw langs de baan te zien!

Groeten Ruben #354

Website: www.rubenkoskamp.nl

< De rijders