Ticho Eringfeld #5

Hallo ik ben Ticho Eringfeld. Geboren op 08-06-2001.

Vanaf mijn 4e ben ik begonnen op een quard. Daarna heeft mijn vader een pw 80 gekocht. En daar heb ik heel veel op geoefend bij ons thuis in de wei.

Al snel bleek dat deze motor te lomp en te zwaar voor mij was. Dus zijn we op zoek gegaan naar wat anders. We kwamen uit op een KTM 50 cc. Ook hier heb ik thuis veel mee gereden. We hebben bij ons thuis een cross baantje aangelegd. Zodat ik nog beter kon oefenen.Na dit avontuur hebben we een KTM 65kw. gekocht. Met die motor ben ik ook naar de cross-banen geweest. Om op en kinderbaan te gaan oefenen. Zo af en toe deed ik mee aan club- crossen. Al snel moesten er grote wielen in 65 cc. En dat ging goed.Daar heb ik mijn eerste beker mee behaald. En dat smaakte naar meer. Nog meer gaan trainen, en oefenen. Trainingen van Gert-jan gevolgd. Trainings lessen in Lichtenvoorde gedaan.

Al snel bleek dat ik te groot werdt voor de 65cc. Dus ruilde wij deze in op een 85cc kw.Ook daar heb ik een paar bekers mee behaald. Maar dit jaar was een echt top jaar voor mij!

– Streekkampioen 85 cc kw
– Clubkampioen van Halle 85 cc kw.
– Clubkampioen Varsseveld 85 cc kw
– 3e met clubkampioen van Borculo
– 1e met een wedstrijd in Bentelo 85 cckw

Nu heb ik een KTM SX 85 cc gw. Daar wil ik; clubwedstrijden , streekwedstrijden en UMX-wedstrijden mee gaan rijden.

Ik vindt dat ik een heel leuk team heb. En heb er ook echt heel veel zin in. Ook omdat we voor een goed doel rijden. Hoe vet is dat??!! Laat het seizoen maar gauw beginnen.

Gr.TICHO ERINGFELD

< De rijders