Robin te Vaarwerk #17

Ik ben Robin te Vaarwerk, geboren op 25-01-2002.

Ik was 2.5 jaar ongeveer toen ik de quad kreeg van mijn broer, fietsen kon ik nog niet zonder steunwielen maar rijden op een motor ging al heel goed.

Ik was lid bij de Halmac en mocht op zaterdag op de kinderbaan rijden en dat was erg leuk, al kwam het moment erg snel dat ik te groot werd voor de quad mijn vader had een zijspan gekocht voor mijn broer en mij was wel leuk maar niet in de bak dus de bak eraf op een echte motor dat is gaaf maar hij was te groot voor mij en papa kocht een Suzuki RM50 ,gaaf man mijn eigen motor.

Ik trainde in Halle en Varsseveld maar ik groeide goed en weer de motor te klein, Papa kocht een KTM 50 cc echt een super mooie motor ik was er erg blij mee en reed ook al mijn eerste wedstrijden alleen clubjes want bij de streekwedstrijden hadden ze geen 50cc klasse maar dan ging ik mijn broer aanmoedigen.

Op een keer komt papa thuis en zegt dat hij een KTM 65cc gekocht had voor mij en dat was echt gaaf maar dan moet je wel schakelen en daar had ik wat moeite mee ik reed liever op de 50cc dat ging beter, maar ineens zei papa dat de 50cc kapot was en niet meer te maken dus moest ik wel op de 65cc motor nu weet ik inmiddels beter maar ben wel blij hoor.
We gingen zelfs naar Oost Duitsland trainen met Jef Janssen wat erg leerzaam was ik deed ook heel goed mijn best.
Wedstrijden reed ik in Halle Varsseveld Lichtenvoorde en Doetinchem wat een hele mooie verzameling bekers opleverde.

Toen mijn broer NK`s ging rijden deed ik dat ook op de 65cc KW, erg spannend allemaal het hele land door reizen met de caravan en op alle banen rijden erg mooi maar het gaat allemaal heel hard toch ben ik in het eindklassement toch nog 18e totaal geworden.

We trainen geregeld o.l.v. Gert-Jan Assink op verschillende banen en ook in oost Duitsland heb ik altijd les van hem wat ik erg fijn vind.

Nu heb ik een KTM 85 cc KW en heb afgelopen jaar ook de NK`s gereden en voor aankomend jaar ga ik ook NK`s rijden zoals ook de ADAC cup en streek en uitwisselingswedstrijden.

Op dit moment staat alles klaar voor het seizoen 2014, en we zijn in de zeer gelukkige positie om lid te zijn van het MX crossteam Vol Gas Voor Zieke Kids zodat wij als kerngezonde kinderen ook iets kunnen doen voor de kids die het minder getroffen hebben qua gezondheid en lichamelijke gesteldheid, hopen met onze inzet iets goeds te doen voor Vol gas voor zieke kids.

Groetjes Robin te Vaarwerk #17

Website: www.caro-racing.nl

De rijders